+33 5 61 58 12 96
contact@mohr-avocat.com

Workshops arbeidsrecht

Workshop Ontslagrecht ‘duel : Nederland-Frankrijk’

Voor wie: (HR) Managers van Nederlandse en Belgische bedrijven die in Nederland en Frankrijk actief zijn.

Waar: Hotel Theater Figi, Zeist, Nederland (Het Rond 2, 3701 HS Zeist)

Wanneer: maandag 19 november 2018

Tijd: ontvangst vanaf 8.30 uur, 09:00 – 12:30 uur ochtenddeel, gevolgd door lunch en van 13:30 tot 16:00 uur middagdeel

 Inhoud: Verschillende aspecten die komen kijken bij ontslag worden behandeld, bijvoorbeeld economisch ontslag, ontslag om persoonlijke redenen, wat te doen met een zieke werknemer, hoe bouw ik een ontslagdossier op en hoe verloopt een juridische procedure.

 Door het Franse en Nederlandse recht per ontslaggrond tegenover elkaar te zetten, ontstaat een goed beeld van de verschillen tussen beiden en wordt tevens de kennis van het Nederlandse ontslagrecht opgefrist aan de hand van actualiteiten.

Wie? De workshops worden verzorgd door mr Marloes Mohr van Mohr Avocats en mr Juliette van Kesteren van 2Work Arbeidsjuristen. Marloes Mohr heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van Frans arbeidsrecht en voorziet vele middelgrote Nederlandstalige bedrijven van juridisch advies over alle mogelijke Franse arbeidsrechtelijke kwesties. Juliette van Kesteren heeft eveneens een advies- en procespraktijk voor werkgevers, echter binnen het Nederlandse arbeidsrecht. Marloes en Juliette werken samen in dossiers waar zowel het Nederlandse als het Franse arbeidsrecht samenkomen.

Aanmelden voor de workshop kan per email naar contact@mohr-avocat.com tot uiterlijk 31 oktober.