+33 5 61 58 12 96
contact@mohr-avocat.com

Het team

Marloes Mohr
Advocaat – Partner

Na in Nederland haar rechtenstudie aan de Universiteit van Utrecht te hebben afgerond in 2003 is Marloes naar Zuid-Frankrijk vertrokken met het idee daar de taal te leren en een jaar een ‘3ème cycle’ (Master) te volgen.

Inmiddels zijn er wat jaren verstreken en heeft ze de advocatentitel in Frankrijk behaald. Marloes is één van de weinige Nederlands sprekende advocaten die de advocatenopleiding ook echt in Frankrijk heeft doorlopen.

Marloes houdt zich met name bezig met ondernemingsrecht en arbeidsrecht.

Nathalie Dauphin
Advocaat

Nathalie Dauphin studeerde rechten aan de Universiteit van Limoges en Birmingham (UK).

Vervolgens heeft zij meerdere jaren in Nederland gewoond voor haar werk bij het Internationaal Strafhof in Den Haag.

Zij is sinds 2013 verbonden aan Mohr Avocat.

Haar focus ligt op onroerend goed en de algemene procespraktijk.

Elena Helsen
Juriste

Na het behalen van haar Bachelor in de rechten aan de Universiteit van Hasselt (België), is Elena naar Frankrijk getrokken om daar haar Master te behalen.

Intussen is Elena afgestudeerd en versterkt zij ons team als juriste. Hiernaast houdt Elena zich ook bezig met het schrijven van een doctoraat in het internationaal en vergelijkend contractenrecht aan de Universiteit van Toulouse.

Manon de Boer
Office Manager

Manon de Boer studeerde Orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hierna is Manon naar Frankrijk vertrokken om de taal te leren. Zij woont sinds september 2014 in Frankrijk en is sinds november 2016 verbonden aan het kantoor. Zij is naast haar werk voor Mohr Avocats actief voor de Nederlandse school in Toulouse.

Manon is het aanspreekpunt voor cliënten en relaties. Zij is onder andere verantwoordelijk voor de kantoororganisatie van Mohr Avocats.