+33 5 61 58 12 96
contact@mohr-avocat.com

Het Kantoor

Na in Nederland haar rechtenstudie te hebben afgerond is Marloes naar Zuid-Frankrijk vertrokken met het idee daar de taal te leren en een jaar een ‘3ème cycle’ (Master) te volgen.

Inmiddels zijn er wat jaren verstreken en heeft ze de advocatentitel in Frankrijk behaald. Marloes is één van de weinige Nederlands sprekende advocaten die de advocatenopleiding ook echt in Frankrijk heeft doorlopen.

Het kunnen adviseren en bijstaan van cliënten in hun moedertaal blijkt elke dag weer een interessante en leuke uitdaging.

Werk Wijze

Pro-actieve benadering

Een veel gehoorde klacht over de ‘Franse advocaat’ is het gebrek aan een pro- actieve benadering. Doordat de medewerkers van het kantoor zelf in Nederland hebben gewerkt en/of zijn opgegroeid met de Nederlandse cultuur weten zij wat de Nederlandse cliënt verwacht.

Persoonlijke betrokkenheid

Een persoonlijke benadering, transparantie en een open contact met de cliënt wordt altijd nagestreefd. Door samenwerking met andere advocatenkantoren indien de benodigde kennis niet in huis is, wordt er voor gezorgd de cliënt optimaal te kunnen bijstaan.

Resultaatgerichtheid

Het resultaat staat centraal, of het nu gaat om een bedrijf of particulier. Op basis van gespecialiseerde kennis, zal te allen tijde getracht worden een pragmatische oplossing te vinden.