+33 5 61 58 12 96
contact@mohr-avocat.com

Het Kantoor

Na in Nederland haar rechtenstudie te hebben afgerond is Marloes naar Zuid-Frankrijk vertrokken met het idee daar de taal te leren en een jaar een ‘3ème cycle’ (Master) te volgen.

Inmiddels zijn er wat jaren verstreken en heeft ze de advocatentitel in Frankrijk behaald. Marloes is één van de weinige Nederlands sprekende advocaten die de advocatenopleiding ook echt in Frankrijk heeft doorlopen.

Het kunnen adviseren en bijstaan van cliënten in hun moedertaal blijkt elke dag weer een interessante en leuke uitdaging.

Mohr Avocats is uniek in zijn soort. Niet alleen omdat wij Nederlandssprekende advocaten in Frankrijk zijn, maar ook omdat we de Nederlandse manier van werken hebben.

Werk Wijze

Pro-actieve benadering

Een veel gehoorde klacht over ‘de Franse advocaat’ is het gebrek aan een pro-actieve benadering. Doordat de medewerkers van Mohr Avocat in Nederland hebben gewerkt en/of met de Nederlandse cultuur zijn opgegroeid, begrijpen zij wat Nederlandse clienten verwachten. Zij nemen het voortouw en betrekken u actief bij de behandeling van uw dossier.

Persoonlijke betrokkenheid

Bij Mohr Avocat hechten we waarde aan een persoonlijke benadering, transparantie over de aanpak en voortgang en een open contact met de client. Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij uw dossier en willen onze clienten optimaal bijstaan. Daarom werken wij samen met andere advocatenkantoren indien wij een bepaalde expertise onvoldoende in huis hebben.

Resultaatgerichtheid

Bij ons staat het resultaat van een juridische kwestie altijd centraal, of het nu gaat om een eenmalig advies aan een particulier of een langdurige procedure voor een bedrijf. Op basis van alle juridische specialismen die we in huis hebben, zoeken we een pragmatische oplossing voor uw probleem.